Palvelut ja hinnasto

PALVELUT KÄSILLE

MANIKYYRI JA KYNSIEN LAKKAUS – 28 €

Sisältää kynsinauhojen hoidon, viilauksen, kosteusvoiteen sekä valitsemasi yksivärisen lakkauksen. Helppo poistaa itse kotona kynsilakan poistoaineella. Manikyyrissa käyntiä suositellaan kerran kuussa, tarvittaessa useamminkin. Valitse koristeluiden tarpeen mukaan lisäpalveluista lisää aikaa palveluun.

SPA -KÄSIHOITO – 40 €

Sisältää öljykylvyn, kuorinnan, hoitavan naamion, kosteusvoiteen, kynsinauhojen hoidon, viilauksen sekä valitsemasi yksivärisen lakkauksen. Helppo poistaa itse kotona kynsilakan poistoaineella. Valitse koristeluiden tarpeen mukaan lisäpalveluista lisää aikaa palveluun.

SPA -KÄSIHOITO KESTO/GEELILAKKAUKSELLA – 50 €

Sisältää öljykylvyn, kuorinnan, hoitavan naamion, kosteusvoiteen, kynsinauhojen hoidon, viilauksen sekä valitsemasi yksivärisen kesto/geelilakkauksen. Valitse koristeluiden tarpeen mukaan lisäpalveluista lisää aikaa palveluun.

KESTO/GEELILAKKAUS – 43 €

Sisältää kynsinauhojen hoidon, viilauksen sekä yksivärisen kesto- tai geelilakkauksen. Suositeltu huoltoväli noin 2-4 viikkoa. Pituutta ei lisätä. Valitse koristeluiden tarpeen mukaan lisäpalveluista lisää aikaa palveluun. Kynnen pintaa ei viilata ennen lakkausta eikä poiston yhteydessä, jolloin vältetään kynnen vaurioituminen.

KESTO/GEELILAKKAUKSEN HUOLTO – 43 €

Sisältää vanhan kesto/geelilakkauksen poiston, kynsinauhojen hoidon, viilauksen sekä yksivärisen kesto- tai geelilakkauksen. Mikäli kynsilläsi on muualla laitettu kesto- tai geelilakka, valitse lisäpalveluista Muualla laitetun kesto- tai geelilakan poisto. Valitse koristeluiden tarpeen mukaan lisäpalveluista lisää aikaa palveluun.

KESTO/GEELILAKKAUKSEN POISTO – 15 €

Sisältää kesto/geelilakkauksen poiston sekä kynsien siistimisen.

OMAN KYNNEN VAHVISTUS – 50 €

Omaa kynttä vahvistetaan geelillä, pituutta ei lisätä. Ihanteellinen kynsille, jotka kaipaavat kevyttä suojaa. Kynnessä on hyvä olla hieman vapaata kärkeä, jolloin saadaan vahvistus kärjestä suljettua.Valitse koristeluiden tarpeen mukaan lisäpalveluista lisää aikaa palveluun.

RAKENNEKYNNET – 75 €

Rakennekynnet muotoillaan geelillä tai akryylilla terveille kynsille, pituus rakennetaan muoteilla tai tipeillä. Käytössä CND Brisa™ -geeli, Light Elegance -geelit sekä Artistic Rock Hard L&P -akryylit. Rakennekynsissä ikäraja on 16 vuotta johtuen kasvavan nuoren yhä kasvavista ja kehittyvistä kynsistä. Valitse koristeluiden tarpeen mukaan lisäpalveluista lisää aikaa palveluun.

RAKENNEKYNSIEN HUOLLOT 105min-150min – 55-70 €

Rakennekynsien huollossa vanhaa massaa viilataan pois, täytetään uudestaan massalla sekä koristellaan halutulla tavalla. Suositeltu huoltoväli on omasta kynnen kasvusta riippuen 3-5 viikkoa. Valitse seuraavista: Rakennekynsien huolto 105 min, koristelut sisältyvät hintaan. Kynsille joiden huoltoväli on 2-3 viikkoa ja/tai toiveissa on kevyet koristelut. Rakennekynsien huolto 120 min, koristelut sisältyvät hintaan. Kynsille joiden huoltoväli on 3-5 viikkoa ja/tai toiveissa kevyet/useamman kynnen koristelut. Rakennekynsien huolto 135 min, koristelut sisältyvät hintaan. Kynsille joiden huoltoväli on 5-7 viikkoa ja/tai toiveissa vaativat/useamman kynnen koristelut. Rakennekynsien huolto 150 min, koristelut sisältyvät hintaan. Kynsille joiden huoltoväli on 5-7 viikkoa, kynsissä on paljon huollettavaa ja/tai toiveissa vaativat/useamman kynnen koristelut.

RAKENNEKYNSIEN POISTO – 30 €

Rakennekynsien poisto, kynsien siistiminen.

IBX -HOITO, ENSIMMÄINEN KERTA – 20 €

IBX -hoito on kaksiosainen hoitomenetelmä, joka muodostaa suojaavan kerroksen luonnonkynnelle. Voidaan käyttää kaikkien geeli/kestolakkausten alla tai pelkästään luonnonkynnen vahvistamiseen. Sisältää kynsinauhojen hoidon, viilauksen sekä IBX -hoidon.

IBX -HOITO, JATKOKERTA – 15 €

IBX -hoito on kaksiosainen hoitomenetelmä, joka muodostaa suojaavan kerroksen luonnonkynnelle. Voidaan käyttää kaikkien geeli/kestolakkausten alla tai pelkästään luonnonkynnen vahvistamiseen. Sisältää kynsinauhojen hoidon, viilauksen sekä IBX -hoidon.

PALVELUT JALOILLE

PEDIKYYRI JA VARPAANKYNSIEN LAKKAUS – 40 €

Sisältää jalkakylvyn, kynsinauhojen hoidon, viilauksen, kosteusvoiteen sekä valitsemasi yksivärisen lakkauksen. Helppo poistaa itse kotona kynsilakan poistoaineella. Valitse koristeluiden tarpeen mukaan lisäpalveluista lisää aikaa palveluun.

VARPAANKYNSIEN KESTO/GEELILAKKAUS – 50 €

Sisältää jalkakylvyn, kynsinauhojen hoidon, viilauksen, kosteusvoiteen sekä yksivärisen kesto/geelilakkauksen. Valitse koristeluiden tarpeen mukaan lisäpalveluista lisää aikaa palveluun.

SPA -JALKAHOITO – 50 €

Sisältää jalkojen kylvetyksen, kuorinnan, hoitavan naamion, kynsinauhojen hoidon, viilauksen sekä valitsemasi yksivärisen lakkauksen. Helppo poistaa itse kotona kynsilakan poistoaineella. Valitse koristeluiden tarpeen mukaan lisäpalveluista lisää aikaa palveluun.

LISÄPALVELUT

KORISTELUT – 5-10€

Kaikkiin lakkauksiin on mahdollista varata lisäpalveluiden kautta lisää aikaa koristeluja varten. Kevyemmissä koristeluissa aikaa menee vähemmän, tai sitten koristeluita halutaan vain pariin kynteen. Enemmän aikaa varataan mikäli toiveissa on vaativat ja/tai useamman kynnen koristelut. Rakennekynsien huolloissa koristelut sisältyvät hintaan, palvelu laskutetaan käytetyn ajan mukaan.

MUUALLA LAITETUN GEELILAKKAUKSEN POISTO – 10€

Mikäli palveluun saapuessasi kynsissäsi on muualla laitettu geelilakkaus, varaa lisäksi aikaa edellisen geelilakkauksen poistoon.

IBX -HOITO MUUN PALVELUN YHTEYDESSÄ – 10 €

IBX -hoito on mahdollista yhdistää kaikkiin manikyyreihin, kesto/geelilakkauksiin sekä rakennekynsipalveluihin.

HENNATATUOINNIT

YLEISESTI HENNASTA

Hennajauhe valmistetaan Lawsonia Inermis -pensaan lehdistä kuivaamalla ja jauhamalla hienoksi, lopuksi jauhe vielä sihdataan. Käytössäni on BAQ (Body Art Quality) eli mahdollisimman hienojakoinen hennajauhe, joka soveltuu paremmin vartalotaiteeseen kuin hiusten värjäämiseen tarkoitettu henna. Oikean hennatatuoinnin väri vaihtelee tatuoitavasta paikasta, vaikutusajasta, ihon omasta sävystä ja jälkihoidosta riippuen punaruskeasta tumman ruskeaan. Hennaväri tarttuu ihosolukkoon, joten kehon kohdissa joissa iho on paksuimmillaan (jalkapohjat, kämmenet) väri on normaalisti huomattavasti tummempi kuin kohdissa, joissa iho on ohutta. Luonnonhennatatuointeja on tehty vuosituhansia Intiassa ja Aasiassa ja niiden käyttö on varsin turvallista.

KÄYTETTÄVÄ HENNA

Hennatahna sekoitetaan itse ennen käyttöä, jotta massa olisi käyttöhetkellä parhaimmillaan ominaisuuksiensa puolesta. Hennatahna ei myöskään säily pitkään huoneenlämmössä vaan väriaine alkaa hajota. Tästä syystä hennatatuointia varatessasi ole hyvissä ajoin liikenteessä! Hennatahna sekoitetaan puhtaasta hennajauheesta, eteerisistä öljyistä (teepuu- ja laventeliöljy), sitruunamehusta sekä sokerista. Tatuointeihin EI käytetä valmiita massoja, joiden alkuperästä voisi olla epäselvyyttä.

MUSTA “HENNA”

Oikea henna ei ole milloinkaan mustaa! Musta hennaväri on saatu aikaiseksi lisäämällä synteettisiä värejä, kuten PPD:tä eli parafenyleenidiamiinia. Kosmetiikkalainsäädännön mukaan kyseistä ainetta saa käyttää ainoastaan hiusten värjäämiseen. PPD on herkistävä kemikaali, joka voi aiheuttaa kosketusallergiaa. Mikäli olet aiemmin herkistynyt PPD:lle mustan hennatatuoinnin kautta, hiusten värjääminen ei ole suositeltavaa sillä hiusväreistä 80% sisältää PPD:tä tai sen johdannaisia.

Mikäli aiempi hennatatuointisi on tarttunut lyhyessä ajassa, tai kestänyt puoli vuotta, kyseessä ei ole ollut oikea luonnonhenna! Luonnonhenna värjää ihon hitaasti (huomioi tahnan vaikutusaika) sekä kestää parista päivästä muutamaan viikkoon.

Myöskään valkoista “hennaa” ei ole olemassa. Valkoisiin hennakuviointeihin käytetään yleensä vartalonmaalauksessa käytettyjä bodypaint -maaleja. Näiden kesto on vain päivän parin luokkaa, sillä ne lähtevät helposti vedellä.

ENNEN HENNATATUOINTIA..

Voit edistää itse hennatatuoinnin kestoa kuorimalla ihoa ennen hennausta. Tällöin kuollut, vanhin ihosolukko on poistettu ja hennatahnan värimolekyylit pääsevät sitoutumaan mahdollisimman tuoreeseen ihon keratiinikerrokseen. Voit myös ajella ihokarvat hennattavalta alueelta, jolloin kuvion jäljestä tulee tarkempi. Älä rasvaa tai öljyä ihoa juuri ennen hennaamista! Hennatatuointia ei tehdä rikkinäiselle iholle.

..HENNATATUOINNIN JÄLKEEN

Hennatatuoinnin kestoa voit edistää myös huolellisella jälkihoidolla. Saadaksesi parhaan lopputuloksen anna tahnan vaikuttaa mahdollisimman kauan iholla, vähintään pari tuntia, mielellään jopa yön yli. Vältä myös tatuoinnin kastelua.

Mitä paremmin hoidat tatuointiasi, sitä tummempi sävy siihen kehittyy ja kauemmin se kestää. Tatuoinnin jälkeen voit myös kotona kostuttaa sitä sokerin ja sitruunamehun sekoituksella varoen liikaa kastelua. Lämpö edistää värin tummenemista, joten voit varovasti puhaltaa lämmintä ilmaa tatuoituun kohtaan, varo kuitenkin polttamasta itseäsi!

Lisäksi voit suojata hennatun kohdan hengittävällä materiaalilla, esimerkiksi käsiin voi yöksi laittaa puuvillahanskat. Kun hennatahna on vaikuttanut tarpeeksi kauan, voit varovasti alkaa rapsutella sitä pois. Öljyn (esim. kookos- tai oliiviöljy) levittäminen auttaa tahnan irrottamisessa. Voit huoletta jatkossakin öljytä hennatatuointia, jolloin hennasi kestää pidempään.

HENNAN KESTO

Hennatatuoinnin kesto on hyvin yksilöllistä. Alkuunsa henna on oranssin sävyinen, mikä on aivan normaalia. Väri jatkaa tummenemista hapettumisen seurauksena ja parhaimmillaan se on noin parin vuorokauden tekeytymisen jälkeen. Hennatatuointi kuluu ihon uusiutumisen mukana ja esimerkiksi käsiin tehdyt hennat kuluvat nopeammin käytön seurauksena. Käsien hennat kestävät parista päivästä viikkoon, maksimissaan pariin, toisin kuin jalkoihin tehtyjen hennojen kesto saattaa olla jopa melkein kuukauden. Mutta kuten todettu, tämä on erittäin yksilöllistä ja kestoon vaikuttaa hyvin moni tekijä.

Mikäli jostain syystä haluat nopeammin eroon hennatatuoinnista, voit hellästi kuoria ja pestä ihoa, jolloin nopeutat hennan kulumista poistamalla värjäytyneen pintasolukon. Älä yritä hangata liian kovaa ihoa, henna ei lähde kerralla mutta kuluminen nopeutuu.

HINNASTO

Kun haluat ottaa hennatatuoinnin, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: 050 300 9014/mirva@myrockinnails.fi. Kuvan sijainti, koko ja tyyli vaikuttavat kaikki käytettävään aikaan ja hintaan. Tämän vuoksi on tärkeää suunnitella yhdessä etukäteen tulevaa kuviointia.

Hintaesimerkkejä (sis. yhden käden/jalan/kuvion):

  • Kämmenselkä/kämmen/ranne alkaen 15 €
  • Jalkapöytä/jalkapohja/nilkka alkaen 15 €
  • Sormet/varpaat alkaen 10 €
  • Isot kuviot/käsivarsi/sääri alkaen 20 €

Manikyyreissa, hennatatuoinneissa, SPA -hoidoissa sekä kesto/geelilakkauspalveluissa on mahdollista varata myös kotikäynti! Tällöin hintoihin lisätään matkakustannukset. Pyydä tarjous ottamalla yhteyttä sähköpostitse mirva@myrockinnails.fi tai puhelimitse 050 300 9014/Mirva – My Rockin Nails.

Hinnat alkaen hintoja, lopulliseen hintaan vaikuttaa valitut lisäpalvelut. Hinnat sisältävät alv:n 24%.