Tietoa tuotteista

MYYNNISSÄ OLEVAT TUOTTEET

Palveluiden lisäksi voit ostaa mukaasi CND™ kotihoitotuotteita, kysy lisää!

VINYLUX™ -KYNSILAKKA

Vinylux™ on kaksivaiheinen, pitkäkestoinen lakkausmenetelmä. Lakkaus kuivuu vain 8,5 minuutissa ja pysyy kauniin kiiltävänä jopa seitsemän päivää. Aluslakka on sisäänrakennettu värilakkaan, joten tarvitset vain värilakan ja menetelmään sisältyvän Weekly Top Coat -päällyslakan.

Weekly Top Coat hyödyntää ProLight -teknologiaa, joka reagoi luonnon valoon. Luonnon valossa vahvistuva päällyslakka pidentää lakkauksen kestoa ja suojaa lakkausta kulumilta.

Vinylux™ on palkittu useaan otteeseen ulkomailla ja Suomessa, viimeisimpänä MeNaiset-lehden tunnustus Vuoden Kynsilakka 2015.

Uusia Vinylux™-sävyjä julkaistaan useita kertoja vuodessa ja ne suunnitellaan yhteistyössä suurimpien muotitalojen kanssa, jolloin ne ovat aina ajankohtaisia ja trendikkäitä.

Helppo poistaa OfflyFast™ -kynsilakanpoistoaineella.

RIDGEFX™ -KYNNEN TASOITTAJA

Hyvästit uurteisille ja epätasaisille kynsille, joissa on pieniä pintavirheitä. RidgeFx™ varmistaa, että kynnen pinta on tasainen, sileä ja valmis täydelliseen lakkaukseen. Uusi Optifil Technology™ häivyttää näkyvistä kynnen pieniä pintavirheitä, kirkastaa kynnen sävyä ja viimeistelee kynsien luonnollisen kauneuden.

RidgeFx™ on tasoittaja, joka täyttää kynnen pinnan uurteita, häivyttää virheitä ja epätasaisuuksia kynnen pinnalla sekä kirkastaa kynnen sävyä ja saa sen näyttämään luonnollisen kauniilta. Käytä Vinylux™ & Creative Play™ -lakkojen alla tai sellaisenaan. Tasoittaja täyteläistää kynnen pintaa mikropigmenttien avulla ja jättää kynnelle ainutlaatuisen joustavan pinnoitteen, joka ei lohkeile.

Saatavana kaksi pakkauskokoa, 3,7 ml sekä 15 ml.

SOLARSPEED SPRAY™ -ÖLJYSUIHKE

SolarSpeed Spray™ on öljysuihke, joka kuivattaa kynsilakan erittäin nopasti ja hoitaa samalla ihoa SolarOil™-hoitoöljyn tutuilla ominaisuuksilla. Öljysuihke nopeuttaa kynsilakan liuottimien haihtumista, jolloin lakka kuivuu nopeasti.

Käytä päällyslakan jälkeen.

SOLAROIL™ -HOITOÖLJY

Ehkäise kynsien vaurioita kuten liuskoittumista, katkeilua ja värjäytymiä. Palkittu hoitoöljy hoitaa ja vahvistaa kynsiä ja auttaa niitä kestämään arkisen rasituksen. Jojoba- ja manteliöljy kosteuttavat, riisinalkioöljy pehmentää ja E-vitamiini korjaa. Kynsistä tulee joustavat ja kauniit ja kynsinauhat pysyvät pehmeinä. Toistuva käyttö työntää öljyn yhä syvemmälle kynteen, mikä lisää tuotteen tehoa ja hyötyjä. Kynnet ovat kestävät, mutta eivät kovat. SolarOil™ auttaa myös ylläpitämään kynnen luonnollista vesi/öljy-tasapainoa. Se puskee kynnestä ulos ylimääräistä kosteutta ja korvaa sen öljyllä, mikä suojaa kynttä ja lisää sen kykyä hylkiä kosteutta.

KÄYTTÖ:

Hiero SolarOil™-hoitoöljyä kynsille ja kynsinauhoille aamuin illoin. SolarOil™ läpäisee myös Shellac™, Vinylux™ ja Creative Play™ -lakkauksen.

Saatavana neljä pakkauskokoa, 3,7 ml, 7,38 ml, 15 ml sekä 68 ml (tilaustuote).

CUTICLE ERASER™ -KYNSINAUHAVOIDE

Cuticle Eraser™ on hedelmähappoja sisältävä kynsinauhavoide, joka elvyttää kuivat ja repeilevät kynsinauhat.

Hoitava yhdistelmä AHA-happoja mikrokuorii ihoa sekä kosteuttaa kynsinauhoja, kynsilevyä ja kynttä ympäröivää ihoa. Auttaa ehkäisemään kynsinauhojen liiallista kasvua, hoitaa ihoa sekä ehkäisee kynsitikkuja.

KÄYTTÖ:

Hiero pieni määrä tuotetta kynsilevyyn ja kynttä ympäröivään ihoon. Levitä seuraavaksi kynsille SolarOil™ -hoitoöljy, niin saat tehohoitavan kosteuspakkauksen.

RESCUERXX™ -KERATIINIHOITO

RescueRXx™ -keratiinihoito korjaa vaurioituneita kynsiä. Se hoitaa katkeilevia, liuskoittuvia ja lohkeilevia kynsiä nopeasti ja tehokkaasti. Näet eron jo muutamassa päivässä, täydet tulokset saat kuukauden kuurilla.

KÄYTTÖ:

Levitä RescueRXx™ puhtaille kynsille aamuin illoin. Anna imeytyä vähintään 10 minuuttia äläkä pese käsiä 30 minuuttiin. 30 min jälkeen voit levittää kynsille ja kynsinauhoille SolarOil™ -hoitoöljyn. RescueRXx™ levitetään puhtaille kynsille, eli et voi käyttää kuurin aikana kynsilakkaa.

TÄRKEIMMÄT AINESOSAT:

  • Keratiiniproteiini: Kynnen pääraaka-aine. Villasta uutetut keratiiniproteiinit kiinnittyvät kynteen ja suojaavat ja vahvistavat sitä.
  • Jojobaöljy: Kevyt, helposti imeytyvä öljy, joka hoitaa kynsiä ja niitä ympäröivää ihoa.
  • Karvasmanteliöljy: Kosteuttaa ja pehmentää kynsiä, jolloin niiden joustavuus ja kestävyys paranee.

Saatavana kaksi pakkauskokoa, 3,7 ml sekä 15 ml.

OFFLYFAST™ -MOISTURIZING REMOVER

Hellävarainen asetonia ja öljyä sisältävä poistoaine kynsilakan ja Shellac™-lakkauksen poistoon. Ehkäisee ihon ja kynsien kuivumista.

KÄYTTÖ:

Poistaa Shellac™-lakkauksen nopeasti (20% nopeammin kuin puhdas asetoni) ja hellävaraisesti ihoa ja kynsiä kuivattamatta. Poistaa kynsilakan miellyttävän nopeasti ja hellävaraisesti.

TÄRKEIMMÄT AINESOSAT:

  • Macadamiaöljy: Vähentää asetonin haihtumista poiston aikana ja edistää poistoaineen imeytymistä Shellac™-lakkaukseen. Pehmentää ja kosteuttaa ihoa.
  • E-vitamiini: Ihon ennenaikaista ikääntymistä hidastava antioksidantti, joka neutraloi vapaita radikaaleja.
  • Kurkku-uute: Antaa tuotteelle hennon tuoksun.

Saatavana kaksi pakkauskokoa, 222 ml sekä 59 ml.

SHELLAC™ FOIL REMOVER WRAPS -POISTOFOLIOT

Patentoidut Foil Remover Wraps -poistofoliot auttavat poistamaan Shellac™-lakkauksen helposti ja nopeasti. Foliokääreen keskellä on vanulappu, joka kostutetaan OfflyFast™ -poistoaineella ja foliokääre kiedotaan tiiviisti kynnen ympärille. Näin poistoaine on tiiviisti kynttä vasten, mutta ei valu eikä ole tarpeettomasti ihokontaktissa. Mahdollistaa sormien liikuttelun poiston aikana.

KÄYTTÖ:

Kostuta folion keskellä oleva vanulappu OfflyFast™ -poistoaineella, aseta lappu kynnelle ja kiedo foliokääre tiiviisti sormen ympärille. Huomioi poistoajassa Shellac™-lakkauksen kesto, käytetty Top Coat sekä mahdolliset koristelut. Anna poistoaineen vaikuttaa kynnellä 5-15 minuuttia valitsemastasi Top Coat -vaihtoehdosta riippuen. Kun vaikutusaika on kulunut, hiero kynttä folion läpi peukalolla puolelta toiselle keinuttaen ja vedä samalla foliokääre pois kynneltä. Kostuta nukkaamaton vanulappu OfflyFast™ -poistoaineella ja hiero kynnen pinta puhtaaksi. Mikäli tuotetta jää kynnelle, anna foliokääreen vaikuttaa vielä hetki ja toista. Voit käyttää foliokääreitä myös varpaisiin. Viimeistele poisto SolarOil™-hoitoöljyllä.

Pakkaus sisältää 10 kpl poistofolioita.

CND OFFLYFAST™ -PAKKAUS

Kätevä poisto- ja hoitotuotepakkaus. Sisältää kaiken, mitä tarvitset nopeaan ja turvalliseen Shellac™-lakkauksen poistoon kotona. Tuotteet riittävät kahteen poistokertaan:

2 x 10 kpl CND Foil Remover Wraps -poistokääreet
1 x OfflyFast™ Moisturizing Remover
1 x SolarOil™ -hoitoöljy
1 x puutikku
1 x ohjeet

SCRUBFRESH™ -PUHDISTUSAINE

ScrubFresh™ on puhdistusaine, joka poistaa kynneltä epäpuhtauksia ja rasvaa sekä kuivattaa väliaikaisesti kynnen pinnan. Auttaa parantamaan kynnelle levitettävien tuotteiden pysyvyyttä. Pidentää kynsilakan kestoa.

KÄYTTÖ:

Puhdista ja kuivata kynnen pinta ScrubFresh™ -puhdistusaineella nukkaamattoman vanulapun avulla. Purista pinsettiotteella kynsiä ympäröivä iho taakse ja puhdista kynnen pinta huolellisesti hieroen. Kiinnitä erityistä huomiota kynsinauha-alueeseen, kynnen sivuihin, kärkeen sekä kärjen alapintaan, sillä näihin siirtyy helposti iholta rasvaa. Puhdista kynsi huolellisesti, aivan kuin poistaisit sitkeää kynsilakkaa. Levitä kynsilakka tai pohjustustuotteet heti puhdistuksen jälkeen ja mikäli kynnen pintaan kosketaan, puhdista se uudelleen ennen tuotteen levitystä.

Saatavana kaksi pakkauskokoa, 222 ml sekä 59 ml.

SCENTSATIONS™ LOTION -KOSTEUSVOITEET

Hemmottele kehoa ja aisteja suosituilla Scentsations™ -tuotteilla. Valittavanasi on 14 aromaterapeuttista ihonhoitotuotetta herkillä tuoksuilla – jokaiseen hetkeen ja mielentilaan. Tuotteet sisältävät hoitavaa aloe veraa ja E-vitamiinia.

Kevyt, nopeasti imeytyvä kosteusvoide. Hellii kuivaa ihoa, palauttaa ihon kosteustasapainon sekä antaa pitkäkestoisen tuoksuelämyksen.

KÄYTTÖ:

Levitä iholle välittömästi käsien pesun jälkeen.

Saatavana kaksi pakkauskokoa, 245 ml sekä 59 ml.

SPAMANICURE™ -LOTION

Kylmä ilma kuormittaa käsien ihoa ja vastalääkkeeksi käy käsilaukkukokoinen kosteusvoide, jota on ilo lisätä päivän mittaan. CND™ Spa Lotion jättää ihon silkkisen pehmeäksi ja kauniiksi superkosteuttavan glyseriinin ja suojaavan karitevoin ansiosta. Hoida, ravitse ja uudista käsien ihoa mm. oliiviöljyn, hunajan, limetin, seetripuun ja kamomillan avulla.

Saatavana kolme vaihtoehtoa, Gardenia Woods, Bright Citron sekä Sugar Vanilla.

KÄYTETTÄVÄT TUOTTEET

SHELLAC™ -KESTOLAKKA

Shellac™ on ammattilaisen tekemä kestolakkaus, joka kestää kauniin kiiltävänä 14+ päivää. Shellac™ tuntuu kynsillä kevyeltä kuin kynsilakka, mutta tarjoaa parempaa suojaa. Kestolakka on apu heikoille, ohuille ja hauraille kynsille, sillä vahva, ohut ja joustava lakkaus suojaa kynsiä.

Shellac™ -lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata lainkaan. Lakkaus levitetään suoraan puhdistetulle kynnelle ja poistetaan hellävaraisesti liuottamalla vain viidessä minuutissa. Shellac™ -lakkauksen yhteydessä kynnet eivät ohene eivätkä vaurioidu vaan säilyttävät koko luonnollisen kauneutensa.

Shellac™ -sävyjä on saatavilla kymmeniä – klassisista punaisista syviin syysväreihin, täydelliseen nudeen ja sesongeittain täydentyvän väripaletin uusiimpiin sävyihin. Uudet sävyt suunnitellaan aina yhteistyössä suurimpien muotitalojen kanssa, jolloin ne ovat aina ajankohtaisia ja trendikkäitä.

Koska kuluttajien terveys on CND:lle tärkeää, edellytetään kaikilta UV-kovetusta vaativien tuotteiden käyttäjiltä ammattimaista koulutusta ja hoitolaa. Tämä varmistaa paitsi tuotteen turvallisen käytön, myös ehkäisee mahdollisia yli- tai alikovettumisen aiheuttamia ongelmia.  Koti- ja harrastuskäyttöön CND™ on kehittänyt pitkäkestoisen Vinylux™ -lakkausmenetelmän, jonka  käyttö ei edellytä UV-valoa.

Shellac™ on ammattilaiskäsittely, joka on saatavilla vain valtuutetuilta CND™ -ammattilaisilta. Shellac™ on rekisteröity tuotemerkki ja markkinoiden ainoa kauttaaltaan patentoitu UV-lakkausmenetelmä.

BRISA™ -GEELI

CND™ suhtautuu intohimoisesti ammattitaitoiseen kynsimuotoiluun, ja tämä intohimo näkyy Brisa™ -geelin taustalla. Brisa™ on luotu kauniiden, kestävien ja ohuiden rakennekynsien muotoiluun. Tuloksena on luonnollisen kauniit ja huippukestävät kynnet.

CND Brisa™ -geeli on markkinoiden johtava IPN-teknologiaa hyödyntävä geelimenetelmä. Brisa™ -geeli oli ensimmäinen rakennekynsigeeli, josta jätettiin pois kaikkein allergisoivimmat ainesosat. Brisa™ -geeli ei sisällä HEMAa, kovia akrylaatteja, glutaraldehydeä tai formaldehydeä.

Kaikki geelit kutistuvat kovettuessaan. Mikäli tuote kutistuu liikaa, tämä voi aiheuttaa ongelmia rakenekynsien muotoilussa ja pysyvyydessä. Kutistuminen voi aiheuttaa kuumottavaa tunnetta kynnellä ja aiheuttaa onykolyysiä, kynnen irtoamista kynsipedistä. Kovia akrylaatteja hyödyntävät geelit kutistuvat voimakkaammin kuin metakrylaattipohjaiset geelit (monomerit ja oligomerit). Brisa™ -geelin kutistumisprosentti on vain noin 5%.

Brisa™ -geelit ovat pitkäkestoisia geelejä, jotka lisäävät luonnonkynnen pituutta ja parantavat sen muotoa. Ihanteellisia hieman apua tarvitseville kynsille, kuten lyhyille tai muodoltaan tasaisille kynsille. Brisa™ -geelejä on saatavissa eri peittävyysasteissa.

SPAMANICURE™ -TUOTTEET

Pehmeät, kauniit ja huolitellut kädet ja jalat ylellisillä SPA-tuotteilla. Runsaasti vitamiineja ja ravintoaineita sisältävät tuotteet hoitavat ja uudistavat ihoa. Voit valita tunnelmasi mukaan rentouttavan tai virkistävän tuotelinjan.

Voit aina yhdistää ammattilaisen tekemään SpaManicure™ tai SpaPedicure™ -hoitoon Shellac™-lakkauksen ja lopuksi luoda tunnelmallisen kotispan valitsemillasi kotihoitotuotteilla.

Tällä hetkellä valittavana kolme vaihtoehtoa:

Bright Citron™ on virkistävä rituaali, joka herättää ihon luonnollisen hehkun. Palauta ihon loisto kosteuttavan hunajan ja puhdistavan kafferilimetin yhdistelmällä. Virkistää jokaisen mielen.

Spa Soak: aromaattinen, virkistävä merisuolakylpy ihon puhdistamiseen

Spa Scrub: täyteläinen kuorintavoide, silottaa ja pehmentää

Spa Masque: kosteuttava savinaamio, joka pehmentää ihoa

Spa Lotion: kevyt ja kosteuttava käsi- ja vartalovoide

Gardenia Woods™ on ylellisen kosteuttava hemmotteluhoito, joka hellii ihoa rauhoittavan kamomillan ja puhdistavan santelipuun yhdistelmällä. Jättää ihon ylellisen pehmeäksi koskettaa.

Spa Soak: aromaattinen, virkistävä merisuolakylpy ihon puhdistamiseen

Spa Scrub: täyteläinen kuorintavoide, silottaa ja pehmentää

Spa Masque: kosteuttava savinaamio, joka pehmentää ihoa

Spa Lotion: kevyt ja kosteuttava käsi- ja vartalovoide

Almond SpaManicure™ on tehokkaasti ihoa hellivä hoitolinja, joka rauhoittaa ja hemmottelee kaikkia aisteja. Karvasmantelinöljyn, jojoban ja E-vitamiinin pehmeä syleily.

Milk Bath: lämmin öljykylpy kynsille ja käsille, hoitaa ja ravitsee

Moisture Scrub: kuoriva käsihoitotuote joka ravitsee tehokkaasti ja kuorii hellästi

Illuminating Masque: kimmeltävä kosteusnaamio joka syväkosteuttaa ihoa

Hydrating Lotion: silkinpehmeä käsi- ja vartalovoide, joka imeytyy nopeasti ja jättää ihon pehmeäksi ja hennosti mantelintuoksuiseksi