Tietoa yrityksestä

Mirva Möttönen

My Rockin Nails – Your Rockin Nails

My Rockin Nails -yrityksen takana on kolmekymppinen laukaalainen nainen. Harrastuksena alkanut kiinnostus kynsienkoristeluun vei syvemmälle nail art -kulttuurin maailmaan ja lopulta hakeuduin opiskelemaan kynsimuotoilua. Intohimo kynsien parissa työskentelyä kohtaan kasvoi entisestään päästessäni oppimaan perusteita kynsimuotoilusta. Perustin kynsistudion pystyäkseni työskentelemään kokopäiväisesti ammatissa, jonka koen omakseni. Kouluttaudun jatkuvasti lisää kehittääkseni ammattitaitoani ja voidakseni tarjota asiakkailleni mahdollisimman monipuolisia ja trendikkäitä ratkaisuja kynsikoristeluissa. Voit edelleen seurata tarinan kehittymistä ja kommelluksia matkan varrella yrityksen sivuilla toimivan blogin kautta.

My Rockin Nails toimii osoitteessa Pallotie 9, 41340 Laukaa. Otathan huomioon että työskentelen kotonani, ja otat yhteyttä mikäli haluat saapua ostoksille ilman ajanvarausta. Yhteydenotot puhelimitse 050 300 9014/Mirva, sähköpostitse mirva@myrockinnails.fi, tai ajanvaraus 24/7 osoitteessa www.myrockinnails.fi sekä booksalon.fi/my-rockin-nails. Käytössä on ilmainen vieraspysäköinti.

Työssäni käytän laadukkaita ja tutkittuja CND™ tuotteita. CND™ on maailman suurin ammattilaisille suunnattujen kynsi-, käsi- ja jalkahoitotuotteiden valmistaja ja ammattilaisille suunnattujen koulutusten tarjoaja. CND™ tunnetaan innovatiivisista ja laadukkaista tuotteista. Rakennekynsissä ja oman kynnen vahvistuksissa käytän Brisa™ -geeliä, lisäksi tarjoan kestolakkauspalveluita käyttäen ympäri maailman suosittua, vain ammattikäyttöön tarkoitettua Shellac™ -kestolakkaa. Asiakkailleni on tarjolla myös laadukkaita kotihoitotuotteita kynsien ja käsien hyvinvoinnin takaamiseksi.

CND™ sertifioidut koulutukset:
-Brisa™ -geeli
-SpaManicure™ -manikyyri
-Shellac™ -kestolakkaus