Tietoa yrityksestä

my rockin nails

My Rockin Nails – Your Rockin Nails

My Rockin Nails -yrityksen takana on reipas kolmekymppinen laukaalainen nainen. Harrastuksena alkanut kiinnostus kynsienkoristeluun vei syvemmälle nail art -kulttuurin maailmaan ja lopulta hakeuduin opiskelemaan kynsimuotoilua. Intohimo kynsien parissa työskentelyä kohtaan kasvoi entisestään päästessäni oppimaan perusteita kynsimuotoilusta. Perustin kynsistudion pystyäkseni työskentelemään kokopäiväisesti ammatissa, jonka koen omakseni. Kouluttaudun jatkuvasti lisää kehittääkseni ammattitaitoani ja voidakseni tarjota asiakkailleni mahdollisimman monipuolisia ja trendikkäitä ratkaisuja kynsikoristeluissa.

Vuonna 2022 yritys laajentaa Custom Press On -kynsipalveluihin pystyäkseen palvelemaan laajempaa asiakaskuntaa. Verkkokauppa tarjoaa vaihtoehdon myös asiakkaille, joita perinteiset rakennekynsipalvelut ei palvele tarkoituksenmukaisesti.

”Valokuvauksiin, näyttelijöille, malleille, juhliin, arjen piristykseksi. Eikö rakennekynnet sovi omaan elämäntyyliisi? Nyt voit silti hankkia juuri haluamasi kynnet, ja mikä parasta, voit käyttää niitä uudestaan ja uudestaan!”

My Rockin Nailsin Custom Press On -kynsiin keskittyvän verkkokaupan löydät osoitteesta www.myrockinnails.com.

My Rockin Nails toimii osoitteessa Pallotie 9, 41340 Laukaa. Otathan huomioon että työskentelen kotonani, ja otat yhteyttä mikäli haluat saapua ostoksille ilman ajanvarausta. Yhteydenotot puhelimitse 050 300 9014/Mirva tai sähköpostitse mirva@myrockinnails.fi. Käytössä on ilmainen vieraspysäköinti.